Letra de Cancion Que Te Entregues Hoy de Los Dareyes De La Sierra

Los Dareyes De La Sierra | Letras | Noticias

Letra de Cancion Que Te Entregues Hoy de Los Dareyes De La Sierra

videos y letras de Los Dareyes De La Sierra

Que Te Entregues Hoy de Los Dareyes De La Sierra. El Video Que Te Entregues Hoy puedes verlo a la derecha de la letra. Te invitamos a recorrer las letras de canciones de Los Dareyes De La Sierra. Dispones de videos, noticias, imagenes y toda la musica de Los Dareyes De La Sierra desde el menu de opciones.

Los Dareyes De La Sierra - Que Te Entregues Hoy


Huilen is voor jou te laat ik kom niet meer
Wacht maar niet op mij, het is de laatste keer
Dat je mij bedrogen hebt het is te laat
Want mijn liefde voor jou dat is nu toch enkel haat

Alles wat ik had gaf ik aan jou alleen
Maar je ging toch steeds weer naar die ander heen
Nooit kom ik nog terug bij jou zoals weleer
Huilen is nu voor jou te laat, nee ik kom niet meer

Ik hoop dat jij gelukkig met die ander bent
Ik heb die mooie uren ook met jou gekend
Maar eens dan komt de dag voor haar net als voor mij
Want wat jij liefde noemt dat gaat ineens voorbij

Alles wat ik had gaf ik aan jou alleen
Maar je ging toch steeds weer naar die ander heen
Nooit kom ik nog terug bij jou zoals weleer
Huilen is nu voor jou te laat, nee ik kom niet meer
Huilen is nu voor jou te laat, nee ik kom niet meer

Los Dareyes De La Sierra Que Te Entregues Hoy

Ademas de Que Te Entregues Hoy, puedes ver todas las Letra de Canciones de Los Dareyes De La Sierra, asi como sus imagenes y fotos, noticias y videos de musica. Puedes acceder a un resumen de la Musica de Los Dareyes De La Sierra o acceder mediante los siguientes links: